Go to Top

Individuel sparring

Individuel sparring medarbejdere

TRIVSEL I TRAVLHED – OVERBLIK OG OVERSKUD

Individuelt sparringsforløb – Trivsel i travlhed – indeholder rådgivning og træning. Du øger dit overskud og får overblik over udfordringer i dagligdagen. Du får konkrete redskaber til at bevare overblikket, og til at planlægge skiftet præstation og restitution. Forløbet er velegnet, hvis du og din leder ønsker at forebygge stress, eller hvis du er kommet tilbage fra en stress-relateret sygemelding.

 Forløbet indeholder:

 • Akut rådgivning – nedgearing fra gul til grøn zone
 • Licens til Stressbarometer®, så du kan følge dine fremskridt
 • Bedre søvnkvalitet
 • Arbejdsliv, familieliv, personligt liv
 • Konkret planlægning dag for dag og måneder frem
 • Mail, mobiltelefon, møder og redskaber til styring af kalenderen
 • Faktabaseret forventningsafstemning
 • Dit eget toppræstationsmønster
 • Rolle, forventninger
 • At sige ja og nej på de rette tidspunkter
 • Årsplan – præstation og restitution

Rådgivningen bygger på konkrete, brugbare redskaber, skemaer, tips og tricks, bl.a. den anerkendende tilgang, Lis Lyngbjerg er sparringspartner, forløbet er konkret og redskabsbaseret, ikke terapi.

I forløbet indgår:

7 møder á 1,5 time
Mulighed for at aftale et midtvejsmøde eller afsluttende møde med nærmeste leder eller HR.

Arbejdsmateriale:

 • 1 bog Effektiv uden Stress, Lis Lyngbjerg
 • 1 bog Ledelse og stress, Lis Lyngbjerg
 • 1 lydbog Søvnkuren, Lis Lyngbjerg
 • 1 Arbejdshæfte af Henrik Krogh
 • Licens til Stressbarometer®
 • Arbejdsmappe med redskaber og resultater
 • Skemaer, opgaver og litteratur efter behov

Pris:

Forløb inkl. materiale:                                                 17.500,- ex moms og kørsel

Sted:

Trelleborggade 6 st.th, 2150 Nordhavn. I særlige tilfælde på medarbejderens arbejdsplads. Forløb via Skype kan aftales.

Betalingsbetingelser:

Priser er ex moms, faktureres ved aftalens indgåelse. Betalingsfrist netto kontant 8 dage. Ophavsret/copyright på materiale: Lyngbjerg. Aflysningsbetingelser: Ved aflysning af møder senere end 24 timer før betales 100 %.


REFERENCER:

“Den første telefonsamtale med Lis Lyngbjerg varede 2,5 time. Det hjalp mig mere end alle de stress-eksperter, jeg har prøvet gennem de tre år. Ved første telefonsamtale var jeg på niveau 6 (gul zone, tæt på sygemelding). Da vi mødtes efter min ferie, hvor jeg havde fulgt den plan, hun gav mig, var jeg nede i niveau 2 (grøn zone).”
Maja Rydahl Læssøe, CAD koordinator og teknisk assistent, Rambøll

Du skal lige have en tak for det, du gør for vores medarbejdere, som enten er ramt af stress eller er på vej derhen. Jeg har ikke tidligere haft så gode resultater med stress-coaches, som vi har haft med dig!”
Anne-Mette Ravn, administrerende direktør, Hartmanns A/S

”I mit forløb hos Lis Lyngbjerg i foråret 2012 lærte jeg konkrete metoder til at komme ud af en konkret stress-spiral. Jeg fik grundlæggende værktøjer til at lede og strukturere min arbejdsdag som projektleder. Metoder og værktøjer der stadig er fast integreret i min daglige arbejdsproces, som har givet mig overskud og glæden tilbage i mit arbejde.”
Michael Madsen, Produktions Manager/Projektleder, Live Nation Denmark

”Når man er stressramt, har man brug for konkrete værktøjer til, hvad man skal gøre her og nu. Det fik jeg hos Lis Lyngbjerg. Samtalerne var helt fri for dybdepsykologi. Det var jeg glad for, det er slet ikke mig. Min stress handlede om at administrere dagligdagen bedre. På det afsluttende møde med Lis deltog min chef også, så værktøjerne kunne blive forankret i mit job.”
Per Maymann, driftschef, Hartmanns A/S

”Den første samtale med Lis var en befrielse. Alene det, at det foregik over telefonen, var en stor lettelse, for jeg havde ikke overskud til at skulle mødes med nogen. Jeg så virkelig frem til hvert møde, hvor jeg fik masser af praktiske, konkrete værktøjer, som virkelig har hjulpet, og som jeg stadig bruger. Jeg kan kun anbefale et forløb med Lis. Også for de, som ikke er har stress som sådan, men som har brug for råd til at holde styr på hverdagen.”
Pernille Nielsen, skolelærer og teamleder

”Jeg kan klart anbefale Lis som sparringspartner i forbindelse med at komme ned i gear og få sundere arbejdsvaner. Jeg havde et meget vellykket forløb, hvor en kombination af coaching og læsning af hendes bøger resulterede i, at mit stressniveau kom ned under landsgennemsnittet (endte på 2 ud af 10), samtidig med at jeg blev mere effektiv.”
Jesper Andersen, Portfolio Manager at Nordea Investment Management at Nordea

Læs om lederforløb her

Læs flere referencer og udtalelser

Læs om Stressbarometer®-konceptet  Til ledergruppen eller afdelingen, der vil øge overblik og overskud og forebygge stressrelaterede sygemeldinger.

Læs mere om Lis Lyngbjerg her