Go to Top

Medarbejdere

SPARRINGSFORLØB MEDARBEJDER

Individuelt sparringsforløb, der indeholder rådgivning og træning. Du øger dit overskud, får overblik over din arbejdssituation og udfordringer i dagligdagen. Du får konkrete redskaber til at bevare overblikket og planlægge præstation og restitution. Forløbet er velegnet, hvis du og din leder ønsker at forebygge stress, eller du er kommet tilbage fra en stress-relateret sygemelding.

Sparringsforløbet har titlen “Trivsel i travlhed – overblik og overskud”. Du får nemlig redskaberne til at kende forskel på, hvornår det er tid til at præstere – med overblik. Og tid til at restituere, så du får overskuddet tilbage og er klar til næste runde.

 Sparringsforløbet indeholder:

 • Akut rådgivning – nedgearing fra gul til grøn zone
 • Licens til Stressbarometer®, så du kan følge dine fremskridt
 • Bedre søvnkvalitet
 • Arbejdsliv, familieliv, personligt liv
 • Konkret planlægning dag for dag og måneder frem
 • Mail, mobiltelefon, møder og redskaber til styring af kalenderen
 • Faktabaseret forventningsafstemning
 • Dit eget toppræstationsmønster
 • Rolle, forventninger
 • At sige ja og nej på de rette tidspunkter
 • Årsplan – præstation og restitution

Rådgivningen bygger på fakta, forskning og konkrete, brugbare redskaber, skemaer, bl.a. fra den anerkendende tilgang, Lis Lyngbjerg er sparringspartner, forløbet er konkret og redskabsbaseret, ikke terapi.

I sparringsforløbet indgår:

 • 7 møder á 1,5 time
 • 1 bog Effektiv uden Stress, Lis Lyngbjerg
 • 1 bog Ledelse og stress, Lis Lyngbjerg
 • 1 lydbog Søvnkuren, Lis Lyngbjerg
 • 1 Arbejdshæfte af Henrik Krogh
 • Licens til Stressbarometer®
 • Arbejdsmappe med overblik over redskaber
 • Skemaer, opgaver og litteratur efter behov
 • Mulighed for midtvejsmøde eller afsluttende møde med nærmeste leder eller HR

Pris:

Sparringsforløb inkl. materiale:                                                 17.500,- ex moms og kørsel

Sted:

Trelleborggade 6 st.th., 2150 Nordhavn. Skype eller møder på medarbejderens arbejdsplads kan aftales.

Betalingsbetingelser:

Priser er ex moms, faktureres ved aftalens indgåelse. Betalingsfrist netto kontant 8 dage. Ophavsret/copyright på materiale: Lyngbjerg. Aflysningsbetingelser: Ved aflysning af møder senere end 24 timer før faktureres 100 %.

RÅDGIVER:

Lis Lyngbjerg er specialist i ledelse og stress gennem 15 år. Hun er forfatter og indehaver af Stressbarometer®. Hun er uddannet inden for kommunikation/ledelse, er proceskonsulent fra psykologerne Haslebo og Partnere og har læst Global People Management Leadership & Human Resource Management på CBS. Hun har skrevet seks bøger om ledelse, stress/trivsel og søvn. Lis Lyngbjerg underviser ledergrupper og afdelinger i trivsel og stress og har individuelle sparringsforløb med chefer, ledere, teamledere, projektledere og medarbejdere fra bl.a. Aarstiderne, Live Nation, Skolen Sputnik, Kriminalforsorgen, Moderniseringsstyrelsen, Udenrigsministeriet, Hartmanns, SEB.
Lis Lyngbjerg samarbejder med Mindwork Psykologisk Center og Grow People.

REFERENCER:

”Den første telefonsamtale med Lis Lyngbjerg varede 2,5 time, og det hjalp mig mere end alle de stress-eksperter, jeg har prøvet gennem de tre år, hvor jeg har døjet meget med stress. Ved første telefonsamtale var jeg på niveau 6 (gul zone, tæt på sygemelding). Da vi mødtes til det første møde efter min ferie, hvor jeg havde fulgt den plan, hun gav mig, var jeg nede i niveau 2 (grøn zone).”
Maja Rydahl Læssøe, CAD koordinator og teknisk assistent, Rambøll

”Du skal lige have en tak for det, du gør for vores medarbejdere, som enten er ramt af stress eller er på vej derhen. Jeg har ikke tidligere haft så gode resultater med stress-coaches, som vi har haft med dig!”
Anne-Mette Ravn, administrerende direktør, Hartmanns A/S

”Når man er stressramt, har man brug for konkrete værktøjer til, hvad man skal gøre her og nu. Det fik jeg hos Lis Lyngbjerg. Samtalerne var helt fri for dybdepsykologi – og det var jeg glad for, det er slet ikke mig. Min stress handlede om at administrere dagligdagen bedre. På det afsluttende møde med Lis deltog min chef også, så værktøjerne kunne blive forankret i mit job.”
Per Maymann, driftschef, Hartmanns A/S

”Den første samtale med Lis var en befrielse. Alene det, at det foregik over telefonen, var en stor lettelse, for jeg havde ikke overskud til at skulle mødes med nogen. Jeg så virkelig frem til hvert møde, hvor jeg fik masser af praktiske, konkrete værktøjer, som har hjulpet mig meget, og som jeg stadig bruger. Jeg kan kun anbefale et forløb med Lis, også for de, som ikke er har stress som sådan, men har brug for råd til at holde styr på hverdagen.”
Pernille Nielsen, skolelærer og teamleder, Vallensbæk Kommune

”Jeg kan klart anbefale Lis som sparringspartner i forbindelse med at komme ned i gear og få sundere arbejdsvaner. Jeg har altid været hårdtarbejdende, meget ansvarsfuld og med høje ambitioner. Jeg havde et meget vellykket forløb, hvor en kombination af coaching og læsning af hendes bøger resulterede i, at mit stressniveau kom ned under landsgennemsnittet (endte på 2 ud af 10), samtidig med at jeg blev mere effektiv.”
Jesper Andersen, Portfolio Manager, Nordea Investment Management

”Forløbet gav mig større overblik, mere ro og styrkede min tro på mig selv og mine kompetencer. Jeg var især glad for, at Lis går meget handlingsorienteret til sagen. Hun er ikke typen, der bruger tid på en masse navlepilleri. Det er i stedet meget konkrete råd og opgaver, der fylder i forløbet. Noget som passede mig rigtigt godt.”
Mette Rou Lund, kulturredaktør, Femina, Aller Press

Læs om Lis Lyngbjerg

Læs om Stressbarometer®-konceptet, målrettet hele afdelinger inklusiv individuel sparring

Læs flere referencer, udtalelser og kundeliste

Læs interviews og artikler