Anmeldelser Søvnkuren

Køb Søvnkuren direkte hos mig
(200,- ex moms, signeret)

Køb hos Griffle
(200,- ex moms)

Køb lydbog hos Griffle
(104,- ex moms)

 

Søvnkuren

Til dig der er træt af at sove dårligt

Griffle, 2019, 2. rev. udg.

Gads Forlag, 2011, 1 udg.

 

“Tak for Søvnkuren, som jeg anbefaler mine klienter i stedet for medicin.”
Sanja Bang, Klinisk Psykolog

 

¨Vældig god og oplysende, og ikke en løftet pegefinger eller et spørgsmål om forsagelse af alting, men først og fremmest nogle gode og konkrete anvisninger til, hvordan man får en bedre søvnkultur og dermed et bedre liv. Det kan tages i små portioner og behøver ikke at være en stor omvæltning eller kur, hvor man vender op og ned på alting.
5 Stjerner, Lise Søelund, dinboganmelder.dk, læs hele anmeldelsen

 

”Jeg har været en sovetryne med masser af lyst og evne til at sove længe og tungt. Men har de seneste år også prøvet tankespind, vågne nætter i timevis og urolig søvn. Søvnkuren har givet mig værktøjer, som er enkle at bruge. Jeg finder ro og falder i søvn langt nemmere. Jeg vil anbefale bogen til alle. Tak for en fantastisk hjælp.”
Pia Pedersen, læser

 

“Har man læst dette lille mesterværk, så står man dog lysår bedre rustet til at kunne komme igennem såvel nat som dag. Herudover udmærker bogen sig ved at gå individuelt til værks og forfalder aldrig til at generalisere.”
Bogsyn.dk

 

“Tusind tak for en superdejlig bog! Jeg er overbevist om, at hvis jeg havde kendt til Søvnkuren, ville jeg være kommet over min depression før.”
Inge, læser

 

”En gør-det-selv-bog til og om voksne med søvnproblemer, som giver et overblik over, hvad der kan være galt og leverer en række løsningsforslag. I anden række kan den bruges af behandlere. En fornuftig, lettilgængelig og seriøs bog om søvnproblemer henvendt til voksne.”
Alma Lind Jensen, Lektørudtalelse