Referencer og udtalelser

Rolig, indsigtsfuld og livserfaren. Sådan oplevede jeg Lis Lyngbjerg på vores netværksmøde, hvor temaet var ledertrivsel i en travl hverdag. Det simple er ofte det svære at praktisere – og netop dét fik vi gode input på. Man mærker at Lis er erfaren i at arbejde med mennesker, der har ”overforbrugt” sig selv og har stress. Og ikke mindst har gode holdninger til, om man gør bedst i at ”gå hjem” eller blive på arbejdspladsen – eller hvordan det bedst balanceres i de individuelle forløb.

Hanne Hoeck, Netværksdirektør EGN

 

”Jeg har været meget glad for det korte forløb sammen med Lis Lyngbjerg via Velliv. Lis har guidet mig, så jeg har haft flere handlemuligheder i svære situationer, og har medvirket til, at mit stressniveau faldt fra 4 til 2 på 10 dage. Jeg har i nogen tid været opsøgende på, hvordan jeg fremover kan være skoleleder og arbejde mindre end 50 timer om ugen. Når jeg har spurgt, har jeg fået svaret, så må du prioritere, men ingen kvalificerede bud på hvordan. Det havde Lis, allerede da jeg talte med hende første gang. Forløbet har givet mig troen på, at jeg kan fortsætte det arbejde, jeg er så utrolig glad for.”

Tina Rasmussen, Skoleleder, Hovedstadens Privatskoler, Amager

 

”Jeg vil blot udtrykke min begejstring for mit forløb hos dig. Det har været meget pragmatisk og konstruktivt, og du har evnet at læse mig rigtig godt, således jeg fik mest muligt ud af forløbet. Den lavpraktiske og datadrevne tilgang er noget jeg har sat pris på. Jeg er MEGET glad for at have iværksat dette, efter mange år med al for tidlig opvågning!”

Indehaver, Hotelbranchen

 

”Det korte, intensive forløb via Velliv har været super optimalt for mig. Effekten er kommet, fordi det ikke har været et klassisk kursus, men 1:1 sparring via korte telefonsamtaler. Jeg har kunnet afprøve redskaberne med det samme og evalueret fra gang til gang og det har virket, selv om det kun har været tre samtaler. Jeg har især haft fokus på bevidste beslutninger om for eksempel at holde fri om aftenen, sørge for at få min søvn og planlægge mere realistisk i løbet af arbejdsdagen. Tak for et rigtig godt forløb.”

Britt Adamczyk, Regnskabschef, Metronome Productions A/S

 

”Det har været helt afgørende, at jeg fik konkret og lavpraktisk rådgivning  i forhold til at kontakte en medarbejder. Vi har en formodning om, at samtalen har forebygget en stress-sygemelding. Derudover har jeg været glad for, at vi i ledelsen fik mulighed for at se på vores egne arbejdsmetoder. Og at jeg kunne deltage som en del af min daglige arbejdsdag. Jeg ville ikke have meldt mig, hvis det var et længere forløb eller jeg skulle køre for at mødes et sted i byen. Jeg har været virkelig glad for den korte, intensive proces i Velliv-forløbet Ledertrivsel i Travlhed.”

Viceskoleleder, Privat Grundskole

 

“Med en krop i topform, men et arbejdsliv i mistrivsel, sagde min krop fra. Heldigvis fik jeg kontakt til Lis via min skolechef, som varmt anbefalede et lederforløb. Jeg gik fra ”rødt” til “grønt” på ganske få dage. Lis var aktivt lyttende med et særligt strejf af anerkendelse i hendes søgen efter det bedste i alle – og i mig. Hun fik hurtigt mig og min hjerne på ret kurs. Ikke ved moraliserende psykoterapeutiske øvelser, men ved et fokus på, hvad der virker tilsat enkle videnskabelige metoder og tilgange. Jeg håber ikke, jeg igen kommer så langt ud, at jeg vil have brug for hjælp. Men hvis jeg gør, er det kun en ting at sige: I’ll be back…”

Allan E. Laurents, Skoleleder, Rødovre Kommune

 

“Jeg havde længe søgt efter en specifik løsning, hvor ledergruppen kunne få et fælles sprog om stress, få overblik over, hvem der var overbelastet og få hjælp til dem hurtigt i gang. Da jeg fandt frem til Lis Lyngbjerg, var jeg ikke i tvivl. Her var en leverandør, der opfylder vores behov. Vi har udvidet og fortsat samarbejdet med meget gode resultater. Vi kan varmt anbefale både Stressbarometer og Lis som fagperson.”

Henriette Poulsen, Stabs- og HR-chef, Skolen Sputnik

 

”Ledergruppen i Fortum Waste Solutions A/S var i 2016 igennem et lederforløb med Lis Lyngbjerg og Stressbarometer®-konceptet. Ledergruppen lå som forventet i den pæne ende i forhold til trivselsniveau. Men lederne blev klar over, at gruppen havde flere fælles udfordringer, som blev drøftet. Gruppen fik en række anbefalinger, viden og redskaber, som vi har arbejdet videre med. Vi kan med stor fornøjelse anbefale Lis Lyngbjerg og Stressbarometer®-konceptet til andre ledergrupper.”

Ellen Lindmark Frier, HR Manager, Denmark, Fortum Waste Solutions A/S

 

“Vi valgte Lis Lyngbjerg som samarbejdspartner til vores nordiske stressforebyggelsesprojekt, fordi hun har en stor viden om ledelse, psykologi og stress. Det er derfor både interessant og let at samarbejde med hende. Lis er en støttende person, som har evnen til at tænke nyt også midt i processen.”

Sissel Løkken, HR Partner, Asset Management, Nordea

 

“Gennem 6 måneder havde jeg 5 møder med Lis, og samtalerne var helt fri for dybdepsykologi – og det var jeg glad for. Jeg har haft stort udbytte af sparringen med Lis og hendes fokus på at finde de værktøjer, der virker bedst for mig.

Per Maymann, driftschef, Hartmanns A/S

 

“Lis Lyngbjerg har undervist ledergrupper og medarbejdergrupper på hendes jordnære facon, som omsætter forskning og fagbøger til konkrete redskaber. Ledergruppen har haft hendes bog på dagsordenen på hvert ledermøde i en periode, hvor vi har læst de enkelte kapitler og valgt de gode råd ud, som vi vil arbejde efter.”

Peter Hartig, adm.dir., Alfa Laval Copenhagen