Referencer og udtalelser

 

“Jeg havde længe søgt efter en specifik løsning, hvor ledergruppen kunne få et fælles sprog om stress, få overblik over, hvem der var overbelastet og få hjælp til dem hurtigt i gang. Da jeg fandt frem til Lis Lyngbjerg, var jeg ikke i tvivl. Her var en leverandør, der opfylder vores behov. Vi har udvidet og fortsat samarbejdet med meget gode resultater. Vi kan varmt anbefale både Stressbarometer og Lis som fagperson.”

 

Henriette Poulsen, Stabs- og HR-chef, Skolen Sputnik

 

”Ledergruppen i Fortum Waste Solutions A/S var i 2016 igennem et lederforløb med Lis Lyngbjerg og Stressbarometer®-konceptet. Ledergruppen lå som forventet i den pæne ende i forhold til trivselsniveau. Men lederne blev klar over, at gruppen havde flere fælles udfordringer, som blev drøftet. Gruppen fik en række anbefalinger, viden og redskaber, som vi har arbejdet videre med. Vi kan med stor fornøjelse anbefale Lis Lyngbjerg og Stressbarometer®-konceptet til andre ledergrupper.”

 

Ellen Lindmark Frier, HR Manager, Denmark, Fortum Waste Solutions A/S

 

“Vi valgte Lis Lyngbjerg som samarbejdspartner til vores nordiske stressforebyggelsesprojekt, fordi hun har en stor viden om ledelse, psykologi og stress. Det er derfor både interessant og let at samarbejde med hende. Lis er en støttende person, som har evnen til at tænke nyt også midt i processen.”

 

Sissel Løkken, HR Partner, Asset Management, Nordea

 

“Lis er meget hurtigt opfattende, meget vidende og herligt redskabsorienteret. Jeg kan på det varmeste anbefale hende til enhver, der har brug for selv at få styr på sin stress, eller som har brug for coaching til at håndtere medarbejderes stress-symptomer.”

 

Gudrun Pedersen, dav. Kommunikationschef, Holbæk Kommune

 

“Gennem 6 måneder havde jeg 5 møder med Lis, og samtalerne var helt fri for dybdepsykologi – og det var jeg glad for. Jeg har haft stort udbytte af sparringen med Lis og hendes fokus på at finde de værktøjer, der virker bedst for mig.

 

Per Maymann, driftschef, Hartmanns A/S

 

“Jeg har været meget glad for forløbet og ikke mindst den professionelle håndtering bl.a. i forhold til min arbejdsplads. Jeg fik nogle konkrete værktøjer, som jeg kunne bruge til at håndtere min situation. Det, du tilbød mig var det, der skulle til.”

Jan Pedersen, udviklingskonsulent, Direktoratet for Kriminalforsorgen

 

“Jeg oplever tydeligt, at vi har fået mere overskud efter vores workshop ’Trivsel i Travlhed’ med Lis Lyngbjerg. For første gang i 4 år som teamleder kom jeg tilbage fra sommerferie og blev ’overfaldet’ af glade medarbejdere, som havde klaret alle ferieudfordringerne selv. Normalt bliver jeg altid mødt med problemer, der skal løses. Det var tydeligt at se, at medarbejderne havde brugt alt det, de har lært af Lis.”

 

Charlotte Jobe, teamleder, Frederiksbjergs plejecentre, Aarhus, 8 workshops for 440 ledere og ansatte
 

“Lis Lyngbjerg har undervist ledergrupper og medarbejdergrupper på hendes jordnære facon, som omsætter forskning og fagbøger til konkrete redskaber. Ledergruppen har haft hendes bog på dagsordenen på hvert ledermøde i en periode, hvor vi har læst de enkelte kapitler og valgt de gode råd ud, som vi vil arbejde efter.”

 

Peter Hartig, adm.dir., Alfa Laval Copenhagen

 

Læs kundecases

Læs om Stressbarometer®-konceptet

Læs interviews og artikler

Læs anmeldelser af Lyngbjergs bøger

Læs om Lis Lyngbjerg

KONTAKT

Lyngbjerg
v. Lis Lyngbjerg
Trelleborggade 6, st.
2150 Nordhavn
+ 45 20 92 50 20
lis@lyngbjerg.dk
CVR: 27169201