Go to Top

Referencer

REFERENCER LYNGBJERG

 

Uddrag referencer Stressbarometer®-koncept:

”Ledergruppen i Fortum Waste Solutions A/S var i 2016 igennem et lederforløb med Lis Lyngbjerg og Stressbarometer®-konceptet. Lederne gennemgik Stressbarometer-testen, fik en personlig brugerrapport og lærte om egne symptomer og mulige årsager. På det fælles seminar fik deltagerne gruppens resultater og viden om, hvordan kroppen fungerer. Samtidig fik ledergruppen diskuteret, hvordan man bedst navigerer i en internationalt ejet virksomhed, på tværs af landegrænser og kulturer, samtidig med, at man skal styre høje krav og pludselige ændringer. Ledergruppen lå som forventet i den pæne ende i forhold til trivselsniveau. Men lederne blev klar over, at gruppen havde flere fælles udfordringer, som blev drøftet. Gruppen fik en række anbefalinger, viden og redskaber, som vi har arbejdet videre med på senere ledermøder. Vi kan med stor fornøjelse anbefale Lis Lyngbjerg og Stressbarometer®-konceptet til andre ledergrupper.”
Ellen Lindmark Frier, HR Manager, Denmark, Fortum Waste Solutions A/S

”Lis Lyngbjergs Stressbarometer® har givet os en værdifuld viden om den samlede ledelses stressniveau og mulighed for at forebygge stress hos dem, der var i risikozonen. Kombinationen af Stressbarometer®, coaching og vidensoplæg var et godt afsæt for vores organisation, og Lis har været en fleksibel og inspirerende samarbejdspartner, som vi varmt kan anbefale.”
Henriette Poulsen, skolechef, Sputnik

“Vi valgte Lis Lyngbjerg som samarbejdspartner til vores nordiske stressforebyggelsesprojekt, fordi hun har en stor viden om ledelse, psykologi og stress. Lis Lyngbjerg har så stor viden, at det er både interessant og let at samarbejde med hende. Lis er en støttende person, som har evnen til at tænke nyt også midt i processen.”
Sissel Løkken, HR Partner, Asset Management, Nordea

 

Referencer individuel sparring:

“Lis er meget hurtigt opfattende, meget vidende og herligt redskabsorienteret. Jeg kan på det varmeste anbefale hende til enhver, der har brug for selv at få styr på sin stress, eller som har brug for coaching til at håndtere medarbejderes stress-symptomer.”
Gudrun Pedersen, dav. Kommunikationschef, Holbæk Kommune

”Du skal lige have en tak for det, du gør for vores medarbejdere, som enten er ramt af stress eller er på vej derhen. Jeg har ikke tidligere haft så gode resultater med stress-coaches, som vi har haft med dig!”
Anne-Mette Ravn, administrerende direktør, Hartmanns A/S

”Skriv to timer om dagen. Brug et ægge-ur og stop, når det ringer. Mere skal der ikke til.” Det råd gav Lis Lyngbjerg mig, da jeg ikke kom i gang med at skrive den fagbog, jeg så gerne ville skrive. Efter jeg endelig lyttede til det simple råd, tog skriveriet fart og var overstået i løbet af halvanden måned. Jeg ville virkelig ønske, at jeg havde lyttet til Lis tidligere. Fx da jeg skrev min ph.d.”
Lene Rimestad, journalist, underviser, forsker

“Gennem 6 måneder havde jeg 5 møder med Lis, og samtalerne var helt fri for dybdepsykologi – og det var jeg glad for. Jeg har haft stort udbytte af sparringen med Lis og hendes fokus på at finde de værktøjer, der virker bedst for mig.
Per Maymann, driftschef, Hartmanns A/S, leder for 8 mellemledere, 40 medarbejdere

”Det ligger i mediefaget at være meget kritiske, og jeg oplever uden udtagelse, at medarbejdernes egne forventninger er meget højere end mine. Hos Lis har jeg fået en bevidsthed om, at det er min pligt som leder at tage fat i dem, og jeg har fået værktøjerne til at gøre det på den bedste måde.”
Dorthe Kandi, Redaktionschef, FEMINA, Aller Press

“Jeg har været meget glad for forløbet og ikke mindst den professionelle håndtering bl.a. i forhold til min arbejdsplads. Jeg fik nogle konkrete værktøjer, som jeg kunne bruge til at håndtere min situation. Det, du tilbød mig var det, der skulle til.”
Jan Pedersen, udviklingskonsulent, Direktoratet for Kriminalforsorgen

 

Referencer foredrag:

”På sit foredrag for HR og ledere inspirerer Lis med ny viden og forskning inden for områder som ledelse og stress, trivsel og psykisk arbejdsmiljø. Hendes forankring i videnskabeligt dokumenterede resultater gav mig nye indsigter. Stressbarometer®, som Lis også fortalte om, gør det muligt at arbejde med både individ, gruppe og ledelse i organisationen. Dette ud fra et fælles sprog, og en fælles metode, som også kan anvendes som før- og eftermålinger. Lis inspirerer med anvisninger for praksis, hvilket gør foredraget relevant ift. ledelse.”
Louise Dinesen, cand.psych., forretningsdirektør, Voxmeter

“Jeg oplever tydeligt, at vi har fået mere overskud efter vores workshop ’Trivsel i Travlhed’ med Lis Lyngbjerg. For første gang i 4 år som teamleder kom jeg tilbage fra sommerferie og blev ’overfaldet’ af glade medarbejdere, som havde klaret alle ferieudfordringerne selv. Normalt bliver jeg altid mødt med problemer, der skal løses. Det var tydeligt at se, at medarbejderne havde brugt alt det, de har lært af Lis.”
Charlotte Jobe, teamleder, Frederiksbjergs plejecentre, Aarhus, 8 workshops for 440 ledere og ansatte

“Lis Lyngbjerg har undervist ledergrupper og medarbejdergrupper på hendes jordnære facon, som omsætter forskning og fagbøger til konkrete redskaber. Ledergruppen har haft hendes bog på dagsordenen på hvert ledermøde i en periode, hvor vi har læst de enkelte kapitler og valgt de gode råd ud, som vi vil arbejde efter.”
Peter Hartig, adm.dir., Alfa Laval Copenhagen

”Hvor var det skønt, at du talte, så man kunne forstå det. Det var helt nede på jorden.”
Deltager, Arbejdsmiljøtræf, Århus Kommune, Sundhed & Omsorg

 

Referencer Lis Lyngbjerg:

”Lis is a highly engaged professional, who is able to transform complicated matters like: stress in the individual and the workgroup into new ways of working – and to do it in a way that lasts. I´ve had the pleasure of working with Lis for some years, and I learned a lot. Any organization or individual who will be fortunate enough to be in a professional relation to Lis will see their problems with stress or other matters handled with great passion and insight.”
Henrik Rosenstjerne, Director of CFMA, Msc. in psychology

”Lis Lyngbjerg har været Stressbarometer®s engagerede underviser i ledergrupper og medarbejdergrupper. Hun har stået for analyserne og har på kompetent vis oversat resultaterne, så ledere og medarbejdere kunne bruge dem i dagligdagen til at forebygge stress. Hun har kunnet oversætte sin viden til japanske forhold og var Stressbarometers repræsentant i de indledende forhandlinger, da Stressbarometer blev solgt til Japan. Jeg kan kun give Lis de varmeste anbefalinger.”
Else Kathrine Relster, cand.psych. Ph.D., medstifter Stressbarometer®

”Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Lis i Stressbarometer ApS, hvor hun har imponeret bl.a. ved at fange og fastholde ikke mindre end 500 japanske konsulenters og toplederes opmærksomhed og interesse ved heldags undervisningsarrangementer/seminarer i Japan.”
Hanne Schou-Rode, Direktør, Impact Consult ApS, davær. administrerende direktør, Stressbarometer®

“Lis var en værdifuld samarbejdspartner for mig, da hun er utroligt vidende om sammenhængen mellem stress og ledelse og et utroligt behageligt menneske. Lis er nærværende, positiv og indsigtsfuld og jeg giver hende gerne min bedste anbefaling.”
Flemming Skov Ansdal, davær. HR-konsulent, Flyvevåbnets Officersskole

“I’ve been in negotiations with Lis as my counterpart and as my partner with a third party as the counterpart, and I have learned that Lis combines three traits, which together makes her one of the most reliable people I’ve met: she is assiduous, she is an expert in her field, and she walks her own talk.”
Karin Zastrow, Owner, ZASTROW & Co. ApS

 

Læs kundecases

Læs om Stressbarometer®-konceptet

Læs interviews og artikler her

Læs anmeldelser af Lyngbjergs bøger

Læs mere om Lis Lyngbjerg