Anmeldelser Ledertrivsel i travlhed

Køb Ledertrivsel direkte hos mig
(240,- ex moms, signeret)

Køb hos Dansk Psykologisk Forlag
(240,- ex moms)

 

Ledertrivsel i travlhed

Lad ikke arbejdspresset knække dig

Dansk Psykologisk Forlag 2016

 

“Lis Lyngbjerg er en fremragende skribent og forstår i den grad at formidle travle lederes erfaringer og sætte dem ind i en teoretisk sammenhæng. Jeg anbefaler meget gerne bogen, som er relevant for topledere, chefer og ledere med og uden personaleansvar. Og for andre, der gerne vil præstere, have ansvar og udfordringer, og som oplever høje krav, højt tempo, grænseløse opgaver og uklare roller.”
5 stjerner, Morgenavisen JyllandsPosten

 

“En velskrevet bog med gode cases fra den virkelige lederverden, som er god at få forstand af. ”Ledertrivsel i travlhed” er en rigtig god og aktuel bog. Den er høj-aktuel efter Corona-krisen, hvor mange aktionærer og ledere står på kanten af ‘afgrunden’.”
Kurt Erling Birk, bestyrelsesformand

 

”Tak for din fremragende bog. Det er virkelig en vældig gennemtænkt og nuanceret beskrivelse.”
Töres Theorell, professor emeritus, Karolinska Institutet, Stockholm

 

“Hvis du som leder eller topleder ofte eller blot af og til føler dig stresset er det på tide, at du læser Lis Lyngbjergs bog “Ledertrivsel i travlhed”. Som Lis Lyngbjerg skriver: ‘Du skal ikke bare bide tænderne sammen, hvis du har stress-symptomer. Du skal trives, og din hjerne skal fungere.’ Det gør den efter endt læsning.”
5 stjerner, Berlingske Tidende

 

”Tak for en rigtig god bog, om ledelse og hvordan man som leder skal passe på sig selv og sine ledere. Jeg har nydt den.”
Christian Morhordst, Leder hjemmeplejen, MPO, Fredensborg kommune

 

“Særlig vellykket er alle de relevante og overskuelige værktøjer Lis Lyngbjerg præsenterer. De er lige til at gå til, enten på egen hånd eller sammen med en leder. Vi anbefaler alle ledere at læse bogen, og gå forrest som det gode eksempel. Vi ved, det vil gavne bundlinjen såvel den menneskelige som den økonomiske. Hartmanns er vilde med bogen og giver den 4 ud af 5.”
4 stjerner, Actief Hartmanns, læs hele anmeldelsen

“Via en række cases og interviews med ledere og lederes ledere videregives viden og konkrete anvisninger til at håndtere lederlivet uden stress. Udmærket, pædagogisk og konstruktiv måde at arbejde med stress. Relevant for alle biblioteker.”
Lektørudtalelse, Jytte Bræmer

 

“Ledertrivsel i travlhed byder på enkle redskaber til at få et lederliv uden stress. Samtidig får læseren viden til at kunne opfange stress-signaler hos lederkolleger og medarbejdere – og handle på det.”
Line Helena Bak Unold, Magasinet Teknik & Miljø, KTC

 

”Ledertrivsel i travlhed er en let tilgængelig bog om bl.a. stresshåndtering for ledere, men kan også med fordel læses af medarbejdere. At gøre et emne let tilgængeligt kræver stor indsigt i og viden om emnet. Det har Lis Lyngbjerg. Samtidig gør hun stoffet interessant og vedkommende med cases fra den virkelige verden, som er lette at identificere sig med.”
Bettina Schnegelsberg-Laursen, Bibliotekar, Vallensbæk Kommune

 

”Bogen giver dig gode råd og praktiske anvisninger, som du kan anvende personligt, men de kan også bruges til at hjælpe en lederkollega eller underordnet leder. Bogen beskriver også, hvad der sker i kroppen og hjernen, når overbelastning og stress melder sig. ”Ledertrivsel i travlhed” henvender sig til ambitiøse topledere, mellemledere, afdelingsledere, teamledere og projektledere, der gerne have en sund ledelsesstil. Bogen vil utvivlsomt hjælpe dig med at få en sundere ledelsesstil – og sprede glæde både til dig selv og dine medarbejdere! Fagmagasinet ønsker dig rigtig god læselyst!”
Fagmagasinet