God ledelse – Lettere Ledelse

God ledelse behøver ikke være besværlig. Men god ledelse kræver viden, træning og erfaring. Jeg har derfor udviklet serien Lettere Ledelse, med kort, letlæst og solid forskningsbaseret viden og masser af konkrete gode råd.

God ledelse i kort form

Mange ledere læser ledelsesbøger og faglitteratur i sommerferien. Mange ledere får også viden fra artikler, onlinemedier og ledelsesfora. Men der er behov for korte tekster, som er fagligt solide, troværdige, og som giver gode råd, der kan tilpasses den konkrete situation i dagligdagen. Og som kan skimmes på kort tid, når man forbereder sig til en udfordring eller står over for et konkret problem.

Køb alle fire

Køb de første fire i serien for 200,- ex moms. Send blot en mail til lis@lyngbjerg.dk med navn, adresse og mailadresse. Så sender jeg faktura og password.

Log ind med password og download her

PS: Husk ophavsretsloven. Læs om kopiering og videreformidling af ophavsretsbeskyttet materiale.

Adfærdskorrigerende samtaler

Guide til at sikre, at du som leder får ændret uhensigtsmæssig adfærd. I tide og på en god måde. Mange ledere coacher, anerkender og støtter, men mangler konkrete redskaber, når de skal kræve ændring af adfærd.

Gode råd til en god juleferie

Pdf’en er en lille kort sag på 7 sider. Ikke så meget forskning, men masser af lavpraktisk planlægning og konkrete tips og tricks. De gode råd og anbefalinger kan man omformulere til brug i forbindelse med sommerferien.

Gode råd fra topledere

15 sider med blandt andet Mogens Munk Rasmussen og Bolette Christensens gode råd til ledere, baseret på deres egne erfaringer som topledere i Nykredit og Dansk Industri.

Overspringshandlinger

Pdf’en baserer indeholder gode råd til at tale med medarbejdere (eller sig selv) om overspring og udskydelser. Pdf’en er på 9 sider og kan bruges konkret i dagligdagen, hvis man har medarbejdere, der er præget af overspringshandlinger.

Læs om ledersparring, vælg mellem et langt, mellem- eller kort intensivt virtuelt ledersparringsforløb

Læs om mine seks bøger om ledelse, stress og søvn

Læs anmeldelser

Læs referencer