Go to Top

God ledelse – Lettere Ledelse

God ledelse behøver ikke være besværlig. Men god ledelse kræver viden, træning og erfaring. Jeg har derfor oprettet en ny serie, Lettere Ledelse, med kort, letlæst og solid forskningsbaseret viden og masser af konkrete gode råd.

God ledelse i kort form

Mange ledere læser ledelsesbøger og faglitteratur i sommerferien. Mange ledere får også viden fra artikler, onlinemedier og ledelsesfora. Men der er behov for korte tekster, som er fagligt solide, troværdige, og som giver gode råd, der kan tilpasses den konkrete situation i dagligdagen. Og som kan skimmes på kort tid, når man forbereder sig til en udfordring eller står over for et konkret problem.

God ledelse gange 3

De første tre i serien er nu klar, og kan købes samlet for 49,- frem til 30. december 2018:

Lettere Ledelse – Gode råd til en god juleferie

Pdf’en er en lille kort sag på 7 sider. Ikke så meget forskning, men masser af lavpraktisk planlægning og konkrete tips og tricks.

Lettere Ledelse – Overspringshandlinger, forskning, fakta og gode råd

Pdf’en baserer indeholder gode råd og forskning om overspringshandlinger og udskydelses-adfærd. Pdf’en er på 9 sider og kan bruges konkret i dagligdagen, hvis man selv kender problemet, eller har medarbejdere, der er præget af overspringshandlinger.

Lettere Ledelse – Gode råd fra topledere

15 sider med blandt andet Mogens Munk Rasmussen og Bolette Christensens gode råd til ledere, baseret på deres egne erfaringer som topledere i Nykredit og Dansk Industri.

 

Køb de første tre for 49,- via Mobile Pay på 20 92 50 20.

Skriv navn, adresse og mailadresse for faktura i Mobile Pay eller på mail lis@lyngbjerg.dk
Når du har betalt, får du tilsendt kodeord pr. sms eller mail.

Download serien her – log ind med kodeord

 

Læs om Lyngbjerg her

Læs referencer her

Læs kundecases her

Læs om Stressbarometer® her