Anmeldelser bøger

Ledertrivsel i travlhed

Lad ikke arbejdspresset knække dig

Dansk Psykologisk Forlag 2016

Høj-aktuel

“Ledertrivsel i travlhed’ er stadig en rigtig god og aktuel bog. Den bliver høj-aktuel, når Corona-krisen er overstået. Der vil til den tid stå mange aktionærer og ledere på kanten af ‘afgrunden’.”
Kurt Erling Birk, bestyrelsesformand

Vil gavne bundlinjen

Særlig vellykket er alle de relevante og overskuelige værktøjer Lis Lyngbjerg præsenterer. De er overskuelige og lige til at gå til, enten på egen hånd eller sammen med en leder. Vi anbefaler alle ledere at læse bogen, og gå forrest som det gode eksempel. Vi ved, det vil gavne bundlinjen såvel den menneskelige som den økonomiske. Hartmanns er vilde med bogen og giver den 4 ud af 5.
4 stjerner, Hartmanns, læs hele anmeldelsen

Til travle ledere

“Lis Lyngbjerg er en fremragende skribent og forstår i den grad at formidle travle lederes erfaringer og sætte dem ind i en teoretisk sammenhæng. Jeg anbefaler meget gerne bogen, som er relevant for topledere, chefer og ledere med og uden personaleansvar. Og for andre, der gerne vil præstere, have ansvar og udfordringer, og som oplever høje krav, højt tempo, grænseløse opgaver og uklare roller.”
5 stjerner, Ulla Bechsgaard, Morgenavisen JyllandsPosten

Køb Ledertrivsel direkte hos mig
(240,- ex moms, bed evt. om at få den signeret)

Køb Ledertrivsel i travlhed hos Dansk Psykologisk Forlag
(240,- ex moms, åbner i nyt vindue)

 

Søvnkuren

Til dig der er træt af at sove dårligt

2. rev. udg. Griffle 2019

1. udg. Gads Forlag 2011

 

“Tak for Søvnkuren, som jeg anbefaler mine klienter i stedet for medicin.”
Sanja Bang, Klinisk Psykolog

Enkle værktøjer

”Jeg har været en sovetryne med masser af lyst og evne til at sove længe og tungt. Men har de seneste år også prøvet tankespind, vågne nætter i timevis og urolig søvn. Søvnkuren har givet mig værktøjer, som er enkle at bruge. Jeg finder ro og falder i søvn langt nemmere. Jeg vil anbefale bogen til alle. Tak for en fantastisk hjælp.”
Pia Pedersen, læser

Kan tages i små portioner

¨Vældig god og oplysende, og ikke en løftet pegefinger eller et spørgsmål om forsagelse af alting, men først og fremmest nogle gode og konkrete anvisninger til, hvordan man får en bedre søvnkultur og dermed et bedre liv. Det kan tages i små portioner og behøver ikke at være en stor omvæltning eller kur, hvor man vender op og ned på alting.
Lise Søelund, dinboganmelder.dk, læs hele anmeldelsen

Lille mesterværk

“Har man læst dette lille mesterværk, så står man dog lysår bedre rustet til at kunne komme igennem såvel nat som dag. Herudover udmærker bogen sig ved at gå individuelt til værks og forfalder aldrig til at generalisere.”
Bogsyn.dk

Superdejlig bog

“Tusind tak for en superdejlig bog! Jeg er overbevist om, at hvis jeg havde kendt til Søvnkuren, ville jeg være kommet over min depression før.”
Inge, læser

Seriøs

”En gør-det-selv-bog til og om voksne med søvnproblemer, som giver et overblik over, hvad der kan være galt og leverer en række løsningsforslag. I anden række kan den bruges af behandlere. En fornuftig, lettilgængelig og seriøs bog om søvnproblemer henvendt til voksne.”
Alma Lind Jensen, Lektørudtalelse

Køb Søvnkuren direkte hos mig
(200,- ex moms)

Køb Søvnkuren hos Griffle
(200,- ex moms, åbner i nyt vindue)

Køb Søvnkuren lydbog hos Griffle
(104,- ex moms, åbner i nyt vindue)

Effektiv uden stress

2. rev. udgave, Griffle, 2016

1. udg. Børsens Forlag, 2003

Stor inspirationskilde

”Tak for bogen. Den er meget spændende og kommer vidt omkring både med hensyn til viden, indsigt og praksis. Stor inspirationskilde!”
Kurt Kørner, chefpsykolog, Danfoss

Slugte straks de første 40 sider

”Tusind tak for bogen! Hvor er den smuk, æstetisk og indbydende – og velresearchet og -skrevet. Jeg satte mig straks og slugte de første 40 sider.”
Lisbeth Nebelong, forfatter/journalist

Ledelse uden stress

Ebog, Griffle, 2012,

Børsens Forlag 2002, udsolgt

En fremragende bog

”Det er en fremragende bog, og man sidder tilbage med den klare konklusion – som så ofte før. Der bør gøres noget. Jeg bør selv gøre noget. Og: Mange virksomheder bør gøre noget. For det er klart ud fra bogens gennemgang: Virksomhederne kan ikke melde hus forbi med henvisning til, at dette drejer sig om folks eget stressede, forvirrede og uansvarlige liv. Det er arbejdsbetinget. Det er ledelsesbetinget, og derfor bliver arbejdspladserne nødt til at tage sig af det.”
Steen Hildebrandt,Professor, Dagbladet Børsen, 2002

Går grundigt til værks

“I bogen går hun grundigt til værks med at beskrive, hvad stress egentlig er biologisk og mentalt/følelsesmæssigt. Stress rammer i dag selv ganske unge mennesker og gør dem uarbejdsdygtige og forårsager mange andre ulykker. Når det gælder stress er lederen – udover at være i højrisikogruppe – en nøgleperson. Jo mere indsigt lederen besidder om de biologiske og psyko-sociale processer, jo bedre er han i stand til at dæmpe stressniveauet hos sig selv og medarbejderne. Den bygger hovedsagelig på svensk stressforskning, som formidles godt og populært, så alle kan være med.”
Ellen Lind Jensen, Lektørudtalelse, 2002

 

Ledelse og stress

Jyllands-Postens Forlag 2007, udsolgt

Har været meget optaget af bogen

”Jeg har været meget optaget af bogen. Den lægger op til en helt anden bevidsthed om forebyggelse af stress, end vi har i dag. Meget konkret. Og den sætter lup på noget, vi alle går og glemmer i hverdagen.”
Sektionsleder Steen Bager, Hillerød Kommunes Familieafdeling, Magasinet Offentlig Ledelse

Fremragende

”Bogens kapitler afsluttet med 10 råd til, hvordan man kan behandle stress, hvordan lederen skal tumle stress og hvordan man kommer til at sove bedre. Det er fremragende og hele bogen værd. Lis Lyngbjerg Steffensen sætter med denne bog pædagogisk fingeren ned på alle de områder, der kan give stress og dermed være i stand til at ødelægge livskvaliteten for dem, der bliver ramt af fænomenet.”
Henrik Ørholst, 5 stjerner, JyllandsPosten

Usædvanligt gode råd

“Som medarbejder har vi et individuelt ansvar for at passe vores krop og psyke. Og som leder har vi et fælles ansvar for at passe på virksomheden, medarbejderne og for at stoppe dem, der ikke kan stoppe sig selv,” skriver forfatteren, der byder på en lang række usædvanligt gode og anvendelige råd om stressforebyggelse”.
Konsulent Trine Wiese, Magasinet Arbejdsmiljø

God personaleledelse

Børsens Forlag, 2005, udsolgt

Hjælp til ledere

“142.000 mennesker er sygemeldt hver dag i Danmark. Sygefraværet er en af de mest målbare faktorer for, om en virksomhed fungerer godt. Men kun hver fjerde leder mener, at de er klædt på til at arbejde med at få sygefraværet bragt ned. God personaleledelse kan afhjælpe det problem.”
Ulla Bechsgaard, Business skribent

Let og kortfattet

”God personaleledelse er en bog for den nye personaleleder, der har brug for konkrete værktøjer og en let og kortfattet gennemgang af de mest almindelige problemstillinger, der knytter sig til personaleledelse. Bogen henvender sig imidlertid også til den mere erfarne personaleleder, som nu har behov for at få inspiration til konkrete områder af personaleledelse.”
Danfoss Nyhedsbrev