God ledelse – Lettere Ledelse

God ledelse behøver ikke være besværlig. Men god ledelse kræver viden, træning og erfaring. Jeg har derfor udviklet serien Lettere Ledelse, med kort, letlæst og solid forskningsbaseret viden og masser af konkrete gode råd.

Hele serien Lettere Ledelse: Pris: 300,- ex moms.
Bestil her: lis@lyngbjerg.dk

Adfærdskorrigerende samtaler

Guide til at sikre, at du som leder får ændret uhensigtsmæssig adfærd. I tide og på en god måde. Mange ledere coacher, anerkender og støtter, men mangler konkrete redskaber, når de skal kræve ændring af adfærd. Pdf, 11 sider.

Overspringshandlinger

Indeholder gode råd til at tale med medarbejdere (eller sig selv) om overspring og udskydelser. Guiden kan bruges konkret i dagligdagen, hvis man har medarbejdere, der er præget af overspringshandlinger. Pdf, 9 sider.

Gode råd fra topledere

Gode råd fra blandt andre Mogens Munk Rasmussen og Bolette Christensens gode råd til ledere, baseret på deres egne erfaringer som topledere i Nykredit og Dansk Industri. Pdf, 15 sider.

En god juleferie

Pdf’en er en lille kort sag på 7 sider. Ikke så meget forskning, men masser af lavpraktiske tips og tricks.

En god sommerferie

Pdf på 8 sider. En række konkrete gode råd, anbefalinger og tips og tricks.

God ledelse i kort form

Mange ledere læser ledelsesbøger og faglitteratur i sommerferien. Mange ledere får også viden fra artikler, onlinemedier og ledelsesfora. Men der er behov for korte tekster, som er fagligt solide, troværdige, og som giver gode råd, der kan tilpasses den konkrete situation i dagligdagen. Og som kan skimmes på kort tid, når man forbereder sig til en udfordring eller står over for et konkret problem.

Køb serien Lettere Ledelse

Køb serien for 300,- ex moms. Send en mail, husk navn, faktureringsadresse/EAN-nummer, så sender jeg faktura og password. Se en kort beskrivelse af hver herunder.

PS: Husk ophavsretsloven. Læs om kopiering og videreformidling af ophavsretsbeskyttet materiale.

Læs mere:

Individuel ledersparring Ledertrivsel i travlhed

Læs bøger om ledelse og stress

Læs anmeldelser