Klare rammer er et af hovedemnerne, når Folkeuniversitetet Århus inviterer til forelæsningsrække om “Trivsel i travlhed – på forkant med stress”.

Jeg afslutter med forelæsningen Ledertrivsel i Travlhed torsdag den 28. september kl. 19.30-21.15.

Fra programmet:

Store præstationskrav på jobbet og i privatlivet. Hjertebanken, søvnløshed og hovedpine. Mange kender til presset, og stadig flere ender med en sygemelding fra jobbet.

Det skønnes, at 250.000-300.000 danskere i dag lider af alvorlig stress. Men hvad vil det sige at være stresset? Og hvordan kan ledere og medarbejdere få gavn af de gode sider ved det grænseløse, selvstændige arbejde og dermed undgå sygemelding?

Skift mellem præstation og restitution

Find ud af, hvad forskellen er på vores indbyggede evne til at skifte mellem præstation og restitution, og det vi absolut ikke er bygget til: Den konstante overbelastning og tvivl om, at vi gør det godt nok.

Klare rammer

Bliv klogere på betydningen af rammer i arbejdslivet. Lær om de arbejdsbetingelser, der rummer alvorlige stressfaktorer, så du kan komme på forkant med stress.

Forløbet henvender sig til både ledere og medarbejdere samt andre med interesse for trivsel i arbejdslivet.

Deltagere på holdet vil få mulighed for at købe udgivelserne ‘Kort & godt om stress‘ og ‘Ledertrivsel i travlhed‘ (Dansk Psykologisk Forlag) til reduceret pris forud for undervisningens start.

Dato:

28.09.2017 kl. 19:30 – 21:15
Ledertrivsel i travlhed
Lis Lyngbjerg, specialist i ledelse og trivsel/stress

Læs om Lis Lyngbjerg

Læs referencer og udtalelser

Læs individuelt redskabsorienteret ledersparringsforløb

Læs individuelt redskabsorienteret sparringsforløb til medarbejdere

Læs om Stressbarometer® – koncept til ledergrupper og afdelinger