Ledertrivsel i Travlhed fik fem stjerner ud af seks i JyllandsPosten. Bogen handler om tidlig indsats, stressforebyggelse i dagligdagen og stressledelse – af sig selv og de ledere, man er leder for. Den har fået rosende omtale fra både enkeltpersoner, kunder, biblioteker og lektører. Så kan man næsten ikke ønske sig mere arbejdsmæssigt. Her kan du se et par af udtalelserne.

“Lis Lyngbjerg er en fremragende skribent, og forstår i den grad at formidle travle lederes erfaringer og sætte dem ind i en teoretisk sammenhæng. Jeg anbefaler meget gerne bogen, som er relevant for såvel topledere, chefer og ledere med og uden personaleansvar som for alle andre, der gerne vil præstere, have ansvar og udfordringer, og som oplever høje krav, højt tempo, grænseløse opgaver og uklare roller.”
Ulla Bechsgaard, www.ledersucces.dk, Morgenavisen JyllandsPosten, 5 stjerner

”’Ledertrivsel i travlhed’ er en let tilgængelig bog om bl.a. stresshåndtering for ledere, men kan også med fordel læses af medarbejdere. At gøre et emne let tilgængeligt kræver stor indsigt i og viden om emnet. Det har Lis Lyngbjerg. Samtidig gør hun stoffet interessant og vedkommende med cases fra den virkelige verden, som er lette at identificere sig med. En god bog til nye såvel som erfarne ledere, som gerne vil have redskaber til at navigere i et travlt arbejdsliv og hjælpe deres medarbejdere til det samme.”
Bettina Schnegelsberg-Laursen, Bibliotekar, Vallensbæk Kommune

“Udmærket, konstruktiv og pædagogisk metode til at arbejde med stress. Relevant for alle biblioteker.”
Jytte Bræmer, Lektørudtalelse

“Alene for afslutningen er Lis Lyngbjergs bog værd at læse. Hun formår at beskrive de hverdagsudforinger, vi alle kender. Selvom bogen i sit udgangspunkt er skrevet til ledere, er den lige så vedkommende for alle, der oplever et presset arbejdsliv med flydende grænser mellem arbejdet og privatlivet. Særlig vellykket er alle de relevante og overskuelige værktøjer, Lis Lyngbjerg præsenterer. De er overskuelige og lige til at gå til, enten på egen hånd eller sammen med en leder.
Hartmanns er vilde med bogen og giver den 4 ud af 5.”
Hartmanns, anmelderkorps

Mail eller ledertrivsel?

Og så hører jeg, at når man står med bogen i hånden, virker den let, indbydende og overskuelig. Det er også meningen, – tak til Dansk Psykologisk Forlag for både at være med på farver og meget luft, så man ikke bliver helt træt ved tanken om at skulle læse sig igennem en mursten af endnu en stressbog.

Det er nemlig en brugsbog, som handler både om den grønne zone, den gule overbelastede zone og lidt om den røde alvorlige stress-zone. Den skal kunne læses igennem i løbet af en søndag formiddag. Nemlig efter man er kommet træt hjem fra lederjobbet fredag aften. Har slået græs eller købt ind lørdag. Og leder efter et alternativ til at gå på arbejde derhjemme søndag eftermiddag eller aften for at få styr på mailene, inden ugen begynder igen.

 

Læs flere anmeldelser

Køb Ledertrivsel i Travlhed hos Dansk Psykologisk Forlag, udkommet i 2016

Køb Effektiv uden stress hos Griffle – den findes også som ebog

Køb Søvnkuren hos Griffle, er udgivet som almindelig bog, ebog og lydbog