Det er nok noget privat, siger mange, når det handler om stress. Der er sjældent en enkelt årsag. Ofte er der mange årsager. Tit handler det om, at det er svært at sige nej til arbejdsmæssige og private opgaver og projekter.

Fra blandingsbatteri til 118.000

Men nogle gange handler det om badeværelser og private byggeprojekter. Læs nyhedsbrevet herunder om, hvordan et blandingsbatteri blev til et badeværelse til 118.000. Og om, hvad det har med ledelse at gøre? Større private projekter indeholder nemlig tit store overraskelser. Og kræver mere tid og mental energi, end de fleste forestiller sig. Det påvirker den enkeltes arbejdsopgaver og kolleger, hvis irritationen stiger og humøret falder i processen.

Gode råd til lederen

Arbejdsopgaver og stemningen i afdelingen er i høj grad noget, der har med ledelse at gøre. I nyhedsbrevet beskriver jeg, hvordan vi hjernemæssigt er skruet sammen til at styre lige ind i problemer. Du kan bruge dem til bevidst at styre uden om, næste gang du eller en medarbejder skal have større byggerier i gang derhjemme. Du kan også bruge dem til at forklare, hvorfor det gik, som det gik.
Derudover er der en række gode råd ledere, der vil tage nogle af de arbejdsmæssige udfordringer i opløbet.

Læs historien om badeværelser og andre private projekter her

Læs flere nyhedsbreve: Søvnkuren udkommer igen – i ny udgave

Tilmeld nyhedsbrev